Među osumnjičenima za krađu ordenja iz SIV-a i bivši državni sekretar Slobodan Homen

Izvor: Danas, 15.Mar.2024, 17:00

Među osumnjičenima za krađu ordenja iz SIV-a i bivši državni sekretar Slobodan Homen

Osam osoba je uhapšeno, dok se za dve traga, zbog sumnje da su opljačkali desno krilo Palate Srbija i iz kancelarije u njemu odneli vredno državno ordenje. Među osumnjičenima za krađu je i bivši državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen, za kojim se traga, saznaje Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" SAZNAJE Za krađu ordenja iz Palate "Srbija" osumnjičen bivši državni sekretar Slobodan Homen: Za njim raspisana POTERNICA!

Izvor: Blic, 15.Mar.2024

Slobodan Homen, bivši državni sekretar u Ministarstvu pravde i advokat, jedan je od osumnjičenih da je, sa još devet osoba, opljačkalo desno krilo Palate "Srbija" i iz kancelarije u njemu odneo 43.000 komada državnog ordenja, potvrđeno je "Blicu".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.