Mediji predviđaju - Ovako će izgledati Fener i Galata!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji predviđaju - Ovako će izgledati Fener i Galata!

Dosta velikih transfera u Turskoj ovog leta, možda najveći tek predstoje.

U Tursku su ovog leta pristigli mnogi poznati fudbaleri među kojima su Eto, Van Persi, Nani, Podolski, ali i mnogi, mnogi drugi.

Naravno, Fenerbahče i Galatasaraj su glavni klubovi i dalje u Turskoj, reklo bi se da će ova dva tima voditi glavnu reč kada se radi o pitanju šampiona države.

Pojedini mediji već spekulišu kako bi mogli da izgledaju timovi Galatasaraja i Fenerbahčea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za narednu sezonu, a evo i očekivanih timova, naravno, ukoliko se ostvari još par transfera kao što se piše po novinama.

Galatasaraj bi mogao da dovede Roberta Soldada u narednom periodu, traže i desnog beka da zameni Sabrija Sarioglua, dok Fenerbahče juri golmana Arsenala, Davida Ospinu, golmana koji je izgubio mesto među stativama "Tobdžija" od kada je došao Peter Čeh.

Pored toga, priča se da je Galatasaraj dogovorio sve oko dovođenja Kevina Prinsa Boatenga.

Fenerbahče

Galatasaraj

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.