Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Privedeno desetak navijača Olimpika iz Marseja

Policija u Marseju privela je desetak navijača fudbalskog kluba Olimpik iz tog grada zbog nereda posle poraza od Atletika iz Madrida u finalu Lige Evropa, preneli su danas francuski mediji.

Atletiko Madrid je sinoć u Lionu sa 3:0 pobedio Olimpik iz Marseja u finalu Lige Evropa.

Iako je većina navijača francuskog kluba mirno prihvatila poraz, mediji su danas preneli da su posle meča izbili neredi u kojima su mladi navijači palili kontejnere za smeće i bacili kamenice >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na policajce koji su odgovorili suzavcem.

Policija je navela da je desetak navijača privedeno u tom incidentu.

Ekip je dodao da se posle incidenta sve vratilo u normalu tokom noći, ali da su navijači jutros ustali u suzama zbog poraza.

Francuski sportski listovi Ekip i Provans danas na naslovnim stranama pišu da je Francuska "u suzama".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.