Mecelder sumnja u Imobilea: Ne može da zameni Levandovskog i ne vredi 18 miliona evra!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mecelder sumnja u Imobilea: Ne može da zameni Levandovskog i ne vredi 18 miliona evra!

"Protiv Arsenala napravio je dobar posao što se tiče presinga, ali Dortmundu je potreban napadač koji može da uradi više od toga", rekao je Mecelder

Ćiro Imobile je sa oreolom prvog strelca Serije A sa 22 pogotka stigao u Dortmund za 18 miliona evra. Međutim, samo jednom se upisao u listu strelaca na četiri meča u Bundesligi, što je nateralo pojedince da sumnjaju kako Italijan može dostojno da zameni Roberta Levandovskog.

Jedan od onih koji smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je letošnje pojačanje Milionera pretplaćen je Kristof Mecelder.

“Klopov sistem je pravi izazov za novog igrača. Pogotovo kada dolazi iz druge lige, gde je način rada drugačiji, pa nije lako da se privikne. Vidi se takođe i na primeru Ramosa. On tek treba da pronađe svoju ulogu u sistemu. Potrebno je vreme, kao što je to bilo i u slučaju sa Levandovskim. Ali morate da se zapitate da li se Imobile, kao napadač koji se nalazi uvek u šesnaestercu, uklapa u Klopov sistem? Protiv Arsenala napravio je dobar posao što se tiče presinga, ali Dortmundu je potreban napadač koji može da uradi više od toga, nešto u čemu je Levandovski bio perfektan. Da li Imobile može to? Čisto sumnjam”, rekao je Mecelder.

Bivši defanzivac Dortmunda nije se tu zaustavio.

“Da budem iskren, nemam utisak da Imobile vredi 18 miliona evra, ali trener ga je želeo bez obzira na sve i sada će mu dati  vreme koje mu je potrebno”, zaključio je Mecelder.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.