Moneke dobio poklon od Teodosića FOTO

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 00:18

Moneke dobio poklon od Teodosića FOTO

Košarkaš Baskonije Čime Moneke odigrao je sjajnu utakmicu u pobedi svog tima nad Crvenom zvezdom.

Krilni centar ekipe iz Alavesa je na meču u Štark areni došao do dabl-dabl učinka sa 13 poena i 12 skokova.

Moneke je napravio ključni potez na meču kada je došao na manje od deset sekundi do kraja došao do skoka u napadu koji je Baskoniji na kraju doneo pobedu.

Posle tog skoka do lopte je došao Vanja Marinković koji je pogodio dva slobodna bacanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tako podigao prednost svog tima na četiri poena prednosti što je bilo dovoljno da se na kraju dođe do pobede.

Posle meča Moneke se na društvenim mrežama pohvalio poklonom koji je dobio od košarkaša Crvene zvezde, Miloša Teodosića.

Srpski plej je Monekeu poklonio svoj dres sa potpisom, a košarkaš Baskonije je to odmah objavio na društvenim mrežama, gde se zahvalio Milošu na ovom poklonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.