Meč protiv Srbije najveća utakmica u državnom dresu

Izvor: N1 televizija, 07.Okt.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Meč protiv Srbije najveća utakmica u državnom dresu"

Fudbalska reprezentacija Crne Gore počela je pripreme za meč sa Srbijom u dobrom raspoloženju. Stevan Jovetić je bio u sastavu Monaka, Marko Vešović odigrao je ceo meč za Legiju, Marko Janković je sve bolje....

Na redovnom brifingu uoči prvog treninga, sa novinarima je razgovarao golman Lorijena Danijel Dado Petković.

“Za nas mlađe je Danska bila velika utakmica, ali je sada meč sa Srbijom sigurno najveća utakmica koju ćemo odigrati u reprezentativnom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dresu. Nadam se da će ih biti sve više i da će biti još veće. Duel sa Srbijom ima veliki značaj jer su obe selekcije prikupile isti broj bodova i nalaze se na čelu tabele. Naša želja je da tu ostanemo i posle duela sa Srbijom i Litvanijom”, rekao je Petković i nastavio:

“Srbija je igrala na Svetskom prvenstvu i radi se o selekciji koja poseduje veliki kvalitet i mnogo sjajnih induvidualaca. Mučili su se sa Litvanijom i Rumunijom, ali to nije pravo lice Srbije. Mi imamo problema sa povredama, ali sam kao i svi u timu uveren da možemo da pariramo Srbiji i stignemo do pozitvnog rezultata. Favorita nema, šanse su podjednake, a mi se uzdamo u domaći teren i veliku podršku sa tribina”.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se u četvrtak sa početkom u 20 časova i 45 minuta. Tri dana kasnije, izabranici Ljubiše Tumbakovića gostuju Litvaniji, dok Orlovi igraju sa Rumunijom.

Mečeve Lige Nacija pratite na kanalima Sport kluba.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Za golmana Crne Gore meč protiv Srbije najveći u karijeri

Izvor: RTS, 08.Okt.2018, 12:08

Utakmica protiv Srbije biće nam najveća u dosadašnjoj karijeri, izjavio je golman reprezentacije Crne Gore Danijel Petković. Utakmica između Crne Gore i Srbije u Ligi nacija igra se od 20.45 u četvrtak na stadionu "Pod Goricom". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.