Meastro Rikardinjo i Portugalci na krovu Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meastro Rikardinjo i Portugalci na krovu Evrope

Portugalci su šampioni Evrope u fudbalu, a i u futsalu najbolja selekcija Starog kontinenta je Portugal. U dramatičnom finalu, Rikardinjo i drugovi su slavili posle produžetaka - 3:2 (2:2). Ovaj put junak meča nije bi najbolji futsaler sveta Rikardinjo, nego Koeljo, koji je u poslednjem trenucima drugog produžetka golom iz penala doneo veloko slavlje u prepunoj dvorani "Stožice".

Maestro Rikardinjo doneo je prednost Portugalcima već u prvom minutu, posle greške Španaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali je minut pre kraja poluvremena Španije izjednačila kada je Tolra uz pomoć stative zatresao mrežu Portugalaca. U nastavku, Lin je u 32. minutu dobneo prednost "furiji", posle sjajne akcije i slobodnog udarca, kada su Portugalci ispali naivni. Tri minuta kasnije, Migelin promašuje penal, a kazna stiže minut i 2 sekunde pre kraja, kada je Koeljo doneo produžetke Portugalcima.

Pogledajte sve golove iz finala!

1:0 Rikardinjo

1:1 Tolra

1:2 Lin

2:2 Koeljo 

3:2 Koeljo

U borbi za bronzu, Rusija je pobedila Kazahstan - 1:0 i takođe odbranila medalju iz Beograda od pre dve godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.