Mbapeova majka osnovala menadžersku agenciju – sada zvanično zastupa sina

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 23:38

Mbapeova majka osnovala menadžersku agenciju – sada zvanično zastupa sina

Fajza Lamari je duboko zagazila u svet fudbala u kojem je zaslugom meteorskog uspeha njenog sina - sada je otišla korak dalje.

Francuski "L’Équipe" piše da je majka zvezde Pari Sen Žermena osnovala menadžersku agenciju u kojoj će, osim nje, raditi jedan ili više licenciranih fudbalskh agenata.

Već se zna da će ova agencija zastupati fudbalera Liona Rajana Čerkija koji je zimus bio blizu prelaska u Pari Sen Žermen.

Među klijentima agencije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, naravno, i Kilijan Embape kao vodeće ime, ali i njegov brat Etan Mbpae, koji trenutno igra za ekipu Pari Sen Žermena do 19 godina.

Prema navodima francuskog lista, nekoliko rundi pregovora poslednjih meseci prethodilo je konačnom dogovoru Čerkija i familije Mbape, a sporazum je formalizovan polsednjih nedelja.

O karijeri 19-godišnjeg plejmejkera Liona tako će ubuduće brinuti majka slavngo fudbalera i njeni saradnici.

S obzirom na trenutni status Kilijana Mbapea u Pari Sen Žermenu i odluke da ne prihvati produžetak saradnje do 2025. godine, već da odradi važeći ugovor do isteka na leto, majka će, u to nema sumnje, u narednom periodu najveću preokupacj imati oko svog mezimca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.