Mbape zamenjen na poluvremenu, pa seo na tribine pored majke VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 00:49

Mbape zamenjen na poluvremenu, pa seo na tribine pored majke VIDEO

Fudbaleri PSŽ-a i Monaka odigrali su bez golova (0:0) u derbiju 27. kola Lige 1.

Uprkos prvom remiju bez golova dva tima još od 2015. godine, daleko je bilo od dosadnog na "Luju II".

"Kneževi" su bili ti koji su stvarali ozbiljnije šanse, ali je Điđi Donaruma sačuvao bod za goste. Italijan je kapitulirao jedino u 25. minutu kada je Visam Ben Jeder zatresao mrežu, ali ispostaviće se iz ofsajd pozicije.

Na tribinama je bilo još i zanimljivije. Luis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Enrike, trener PSŽ-a, je pred kraj prvog poluvremena ostao bez Marka Asensija koji se povredio, a u trenerku se na poluvremenu presvukao i Kilijan Mbape.

Francuz se jeste žalio na povredu, ali nije jasno da li je to razlog zašto je rano zamenjen, nakon što se to desilo i u prošloj utakmici protiv Rena. Ono što je još intrigantnije jeste da se Mbape potom nije pridružio saigračima na klupi, već je otišao na tribine i seo pored svoje majke.

Pre toga je obavio telefonski poziv, odmah pošto je izašao iz svlačionice, što je izazvalo spekulacije da je bio na liniji sa Florentinom Peresom.

PSŽ-u sledi revanš duel sa Real Sosijedadom, pa nikakve vesti o povredama nisu poželjne za Enrikea koji je istakao da taj klub mora da se navikava i nauči da igra bez Mbapea koji je jednom nogom u Realu.

"Dovoljno sam dugo u fudbalu, znam da je sve važno u ovom tipu kluba. Pre ili kasnije ćemo morati da igramo bez Mbapea, moramo na to da se naviknemo", rekao je Enrike posle meča.

Timu iz prestonice je ovo drugi remi u nizu, ali sa dvocifrenom prednošću na vrhu malo za to mare. Monako je treći i do kraja sezone ih očekuje borba za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

PSŽ u narednom kolu dočekuje Rems, dok će Monako u goste Strazburu.

Liga 1, 24. kolo

Petak

Monako – Pari Sen Žermen 0:0

Subota

17.00 Rems– Lil

21.00 Klermon – Marselj

Nedelja

13.00 Tuluz – Nica

15.00 Brest – Avr

15.00 Monpelje – Strazbur

15.00 Nant – Mec

17.00 Ren – Lorijen

20.45 Lion – Lens

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.