Mbape u blatu okružen vojnicima dok ga “teraju” iz PSŽ-a (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 10:15

Mbape u blatu okružen vojnicima dok ga “teraju” iz PSŽ-a (VIDEO)

Francuz na godišnjem odmoru.

Nekadašnji sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo izjavio je da bi najbolji fudbaler "svetaca" Kilijan Mbape trebalo što pre da napusti klub iz Pariza.

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do 30. juna naredne godine, a nedavno je izjavio da ne želi da produži saradnju sa Pari Sen Žermenom. On navodno želi da nastavi karijeru u madridskom Realu, ali tek na kraju naredne sezone zbog čega će PSŽ da ostane bez obeštećenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kylian Mbappé moving around Cameroon like he's a head of state. 😮🇨🇲 pic.twitter.com/i4lsJPH7Yi

— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 8, 2023

- Kada pogledate njegovo ponašanje tokom poslednje dve godine, jasno je da on još nije sposoban da bude vođa tima. On je sjajan igrač, ali nije vođa. On je odličan strelac, ali nije kreativan. Teško je graditi tim oko Mbapea. PSŽ je postojao pre Mbapea, postojaće i posle njega. On je u PSŽ-u već šest godina, a u tom periodu čak pet drugih klubova je osvajalo Ligu šampiona - rekao je Leonardo.

Mbappé x Cameroon 🤣 pic.twitter.com/MqUyy8Txxf

— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 8, 2023

Mbape (24) je član PSŽ-a od 2017. godine, a za šampiona Francuske je odigrao 260 utakmica i postigao 212 golova.

Inače, Mbape dane odmora provodi u Kamerunu, odakle je njegov otac. Domaćin ništa ne prepušta slučaju, pa Kilijana pored policije čuva i vojska.

Mbape se sastao sa premijerom Kameruna Džosefom Nguteom, a bavio se i humanitarnim radom u zemlji svog porekla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.