Mbape proglašen za najboljeg francuskog fudbalera

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape proglašen za najboljeg francuskog fudbalera

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape proglašen je za najboljeg francuskog fudbalera u 2018. godini, u tradicionalnom izboru Frans fudbala.

U anketi u kojoj glasaju bivši dobitnici ovog priznanja, Mbape je iza sebe ostavio defanzivca Reala Rafaela Varana i napadača madridskog Atletika Antoana Grizmana.

Kilijan Mbape je sa Trikolorima osvojio Mundijal u Rusiji, a na klupskom planu je sa Pari Sen Žermenom bio prvak Francuske i osvajač Kupa Francuske i Liga kupa. U 2018. godini, 20-godišnji napadač Svetaca je postigao 34 gola u svim takmičenjima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PRIZNJANA SE SAMO REĐAJU: Mbape najbolji fudbaler Francuske 2018. godine!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2018, 11:35

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape proglašen je za najboljeg francuskog fudbalera ove godine u izboru prestižnog magazina "Frans fudbal".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.