Mbape odbio 40 miliona € da napusti PSŽ

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 16:26

Mbape odbio 40 miliona € da napusti PSŽ

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape odbio je ponudu čelnika kluba od 40 miliona evra da do prvog avgusta raskine ugovor sa šampionom Francuske, prenosi RMC.

Mbape ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do juna naredne godine, a nedavno je izjavio da ne želi da produži saradnju sa šampionom Francuske do juna 2025.

On je najavio da će da odradi ugovor sa "svecima" do kraja, odnosno do 30. juna 2024. godine i dodao da ne želi da u letnjem prelaznom roku napusti PSŽ.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
RMC podseća da PSŽ želi da proda Mbapea po svaku cenu do kraja prelaznog roka kako naredne godine ne bi napustio šampiona Francuske bez obeštećenja.

RMC ističe da Mbape ne želi da napusti PSŽ, jer će dobiti bonus od čak 80 miliona evra ako prvog avgusta ove godine i dalje bude član kluba iz Pariza.

Vlasnici PSŽ-a su zbog toga ponudili Mbapeu 40 miliona evra da se fudbaler odrekne ove klauzule i da pristane da bude prodat uz adekvantno obeštećenje najverovatnije madridskom Realu.

RMC navodi da Mbape želi da dobije i dodatni bonus ako do kraja ispoštuje ugovor sa "svecima". Francuski reprezentativac očekuje da dobije i bonus za potpis ugovora sa novim klubom, pošto bi naredne godine stigao u tu ekipu bez obeštećenja. On je zbog toga spreman da i naredne sezone igra za PSŽ čak i ako bude izostavljen iz prvog tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

REŠIO JE DA IM UZME SVE DO POSLEDNJEG EVRA: Mbape odbio 40 miliona da ode iz Pariza

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023

Francuski reprezentativac ne želi da se odrekne novca...Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape odbio je ponudu čelnika kluba od 40 miliona evra da do prvog avgusta raskine ugovor sa šampionom Francuske, prenosi RMC. Mbape ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do juna naredne godine, a nedavno je izjavio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.