Mbape obavestio Kelaifija da napušta PSŽ

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 19:05

Mbape obavestio Kelaifija da napušta PSŽ

Izgleda da je sve gotovo – Kilijan Mbape će definitivno napustiti Pari Sen Žermen na kraju tekuće sezone.

Kako su objavili svi ugledni svetski mediji, pa i poznati insajder Fabricio Romano, Mbape je obavestio vlasnika "svetaca" Nasera Al Kelaifija da će na kraju sezone napustiti "grad svetlosti".

Njemu ugovor sa PSŽ-om ističe na kraju tekuće sezone, pa on već sada ima pravo da pregovara i potpiše sa bilo kojim drugim klubom.

Već se mesecima piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će to biti Real Madrid, koji je praktično sve već rešio, a ostaje da se još finalizuju finansijski uslovi.

Mbape je u utorak uveče postigao gol u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Real Sosijedada.

PSŽ je stekao prednost od 2:0 pred revanš u Baskiji za tri nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mbape najavio čelnicima PSŽ-a da želi da ode na kraju sezone

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2024

Francuski fudbaler i igrač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape najavio je danas čelnicima ekipe da na kraju sezone, po isteku ugovora, želi da napusti klub, rekao je danas sa AFP izvor blizak klubu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.