Mbape dao tri gola, Enrike nezadovoljan

Izvor: B92, 12.Nov.2023, 12:40

Mbape dao tri gola, Enrike nezadovoljan

Pari Sen Žermen je kao gost pobedio Rems sa 3:0, a sva tri pogotka postigao je Kilijan Mbape.

Reprezentativac Francuske postigao je golove u trećem, 59. i 82. minutu, ali menadžer Parižana Luis Enrike nije bio zadovoljan!

Posle meča, španski stručnjak je imao oštre zamerke na pojedine stvari u igri Mbapea, ali novinarima nije naveo o čemu se radi.

"Nisam zadovoljan Mbapeom! Nemam šta da kažem na konto postignutih golova, to je sasvim u redu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << on može još dosta da pomogne timu da drugi način", rekao je Enrike.

Mnogi govore kako se igrač ne vraća da pomogne odbrani, moguće je da je Enrike aludirao baš na to, iako to nije javno podvukao.

"Razgovaraću sa njim o tome. To su privatne stvari. Da, on je jedan od najboljih igrača na svetu i zato hoću još više od njega. Mislim da može još da napreduje, ima dosta prostora za tako nešto, da dođe na viši nivo od sadašnjeg. Tražim od njega da češće učestvuje u akcijama", dodao je trener "svetaca".

Mbape je efikasan od početka sezone, na 15 mečeva od početka sezone postigao je isto toliko godina.

Ono gde je u padu je broj asistencija. Prošle ih je imao ukupno deset, ove sezone svega jednu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.