Mbape: Sve strane su zaštićene

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 15:19

Mbape: Sve strane su zaštićene

Kilijan Mbape prokomentarisao je spekulacije o svojoj budućnosti, nakon što je sa PSŽ-om osvojio Superkup Francuske.

On je od 1. januara slobodan da potpiše predugovor sa klubom sa kojim se dogovori i da na leto obuče njegov dres kao slobodan igrač.

Ali, Mbape još ništa nije odlučio.

"Još nisam doneo odluku o budućnosti, niti sam napravio izbor. Kakva god moja odluka da bude, zahvaljujući dogovoru koji sam letos napravio sa predsednikom Al-Kelaifijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve strane su zaštićene. Uspeli smo da sačuvamo spokoj u klubu, a to je najvažnije. Sve ostalo je manje važno", rekao je Mbape.

Odavno se spominje Real Madrid, navodno je i Liverpul zainteresovan za igrača PSŽ-a.



"Ako sada znam šta želim, zašto bih onda sve otezao? Nema smisla da to radim namerno. Najvažnija stvar za mene su trenutno trofeji. Imamo mladu ekipu, gladnu uspeha. Što se tiče moje situacije, niko u klubu ne priča o tome niti to interesuje ljude"
, rekao je Francuz.

Mbape je postigao drugi gol u pobedi nad Tuluzom 2:0, čim je stigao do 111. gola u dresu "svetaca".

Ovim golom je prestigao Edinsona Kavanija (110) na prvom mestu liste strelaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.