Mbape: Real pokušava od moje 14. godine

Izvor: Mondo, 14.Jun.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape: Real pokušava od moje 14. godine

"Moramo da rešimo tu situaciju. Vezan sam ugovorom za Monako, dakle nisam slobodan igrač", kaže zvezda prelaznog roka.

Foto: (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Kilijan Mbape, napadač francuskog šampiona Monaka, rekao je da još ne zna da li će ostati u kneževini ili će se otisnuti izvan granica svoje zemlje.

Za njega se interesuju mnogi evropski velikani, što je potvrdio i sam Mbape, izjavom da Real Madrid pokušava da ga dovede još od njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 14. godine.

Mbape je imao sjajnu sezonu u dresu Monaka. U pohodu na nacionalni tron dao je 15 golova na 29 nastupa i tome dodao 11 pogodaka u ostalim takmičenjima. Njegove sjajne partije izazvale su brojne medijske spekulacije o tome gde će nastaviti karijeru, iako je ugovorom vezan za Monako do leta 2019.

Kako to obično biva, on je nakon prijateljske utakmice, u kojoj je Francuska savladala Englesku rezultatom 3:2, rekao novinarima da ne zna gde će igrati sledeće sezone.

"Idem na odmor sa porodicom, a za to vreme ću pratiti šta se događa. Moramo da rešimo tu situaciju. Imam ugovor sa Monakom, dakle nisam slobodan igrač, tako da ćemo videti".

O navodima da je Real jedan od zainteresovanih klubova, samo je rekao:

"Real Madrid pokušava da me dovede još od moje 14. godine."

Iako mu je tek 18 godina, Mbape je odigrao četiri meča za seniorsku reprezentaciju Francuske, ali se još nije upisao u strelce.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.