Mbape: Real me juri od moje 14. godine

Izvor: B92, 14.Jun.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape: Real me juri od moje 14. godine

Kilijan Mbape, možda i najtalentovaniji tinejdžer iz sveta fudbala, kaže da Real Madrid pokušava da ga dovede još od kada je imao 14 godina.

"Real Madrid pokušava da me dovede još od kada sam imao 14 godina, ali ja sam igrač Monaka s kojim imam ugovor. Nisam slobodan igrač, videćemo kako će se stvari odvijati ovog leta. Sada idem sa porodicom na odmor i pratiću razvoj situacije", rekao je Mbape.

Osamnaestogodišnji krilni napadač iza sebe ima sjajnu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u dresu 'Kneževa', koje je predvodio do šampionske titule i polufinala Lige šampiona, a u sredu je odigrao četvrti susret za nacionalnu selekciju Francuske.

Gotovo svi evropski velikani izrazili su zainteresovanje za sjajnog Mbapea, a spekuliše se da će njegov transfer koštati preko 100 miliona evra, pa imamo novo potencijalno obaranje svetskog rekorda – koji je trenutno u 'vlasništvu' Pola Pogbe.

Inače, Kilijan nikada nije krio koji mu je omiljeni tim, a ni igrač, o čemu svedoči i dekor njegove dečačke sobe...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.