MaxBet TIP: Za treći u nizu

Izvor: MVP.rs, 30.Jan.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Za treći u nizu

U prethodna dva dana smo bili dobri savetodavci.

Ako ste slušali naše savete i ispratili ih novčanom uplatom u "MaxBet"-u onda ste uzeli novac. A, mi ćemo danas pokušato da nastavimo dobru seriju. Na programu su utakmice NBA i ABA lige, a mi smo iz bogate ponude "MaxBet"-a izdvojili tri para.

KLIVLEND - SAN ANTONIO 1 (kvota 2.15)

Kavsi se nalaze u seriji od tri pobede, a kod kuće su ove sezone izgubili samo tri utakmice. Kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << tima iz Ohaja je takav da mogu da dobiju sve rivale u Ligi, posebno na domaćem terenu. Bez obzira na to što im u goste dolazi San Antonio, kvota 2.15 na domaćina prosto mora da se stavi na tiket.

NJU ORLEANS - BRUKLIN 205.5- (kvota 1.85)

Veliki broj povreda bitnih igrača sa obe strane poremetio je igru timova, pa verujemo da u duelu Pelikansa i Netsa neće biti mnogo koševa. Na poslednjih pet mečeva Bruklina ponuđena granica je probijena samo jednom, dok je u ostalim slučajevima broj poena bio daleko ispod 200.

DŽAMAR VILSON 12.5- (kvota 1.85)

Od promene trenera u Partizanu NIS iskusni plejmejker ima nešto manju minutažu. Gostovanje u Podgorici je uvek bilo neugodno za crno-bele, čak i kada su imali daleko jače sastave, pa nema sumnje da će Džamar Vilson imati težak zadatak da postigne dvocifreni broj poena.

Sa ova tri para mi ne bismo ostvarili pravo na neko gratis piće. Ali, vi dodajte još neki par za koji smatrate da je "poklon" i "MaxBet" će vam omogućiti gratis kafu, sok ili pivo. Sve što bi trebalo da uradite je da danas, ili bilo kojeg dana u periodu od devet do 23 sata, ostvarite minimalan uslov za bonus 5% – 60% (6+ mečeva na tiketu uz kvotu 1.3+) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket – DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket – DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket – DOBIJATE GRATIS PIVO.

Požurite, jer "Život je igra"!

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.