MaxBet TIP: Za nastavak serije

Izvor: MVP.rs, 19.Apr.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Za nastavak serije

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala.

Prethodnog dana smo pogodili sve predloge sa mečeva druge runde Evrolige i mečeva plej ofa NBA lige. Danas imamo šansu da u sličnim uslovima dođemo do novog tiketa sa maksimalnim učinkom. U ponudi "MaxBet" kladionice se nalazi veliki broj košarkaških utakmica, a u popularnom specijalu se nalazi čak 91 igrač. Pročitajte naše predloge:

TAJLER HANIKAT >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 6.5+ (kvota 1.80)

Na prethodne tri utakmice u Evroligi, Tajler Hanikat je postizao devet i više poena. U tom periodu, Anadolu Efes je igrao protiv ekipe Olimpijakosa, njihovog današnjeg protivnika, a Hanikat je postigao 11 poena. Večeras je ulog mnogo veći, ali očekujemo da će američki košarkaš ostvariti učinak od bar sedam poena.

BOJAN BOGDANOVIĆ 10.5- (kvota 1.80)

Prethodni duel Vašington Vizardsa i Atlante Hoks, Bojan Bogdanović je završio sa četiri poena za 13 minuta. Iz igre je šutirao 2/8. U plej ofu rezervisti ne dobijaju velike minuta, pa ne očekujemo da će Bogdanović večeras imati nešto veću minutažu. Iz tog razloga očekujemo da će krilni košarkaš večeras ostati na učinku od 10 ili manje poena.

MORIS HARKLS 10.5+ (kvota 1.85)

JPrvi duel Golden Stejt Voriorsa i Portland Trejl Blejzersa, Moris Harkls je završio sa učinkom od 11 poena, za 34 minuta, koliko je proveo na terenu. Iz igre je šutirao 5/13. Košarkaš Trejl Blejzersaće verovatno i večeras imati slobodu u napadu ekipe, pogotovo kada se zna da će utakmicu propustiti Jusuf Nurkič, pa očekujemo još jednu utakmicu sa 11 ili više poena.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Takođe, ako ste na tiketu ispunili uslov za bonus sada imate i nove pogodnosti. Od sada, uz bonus dobijate i poklon vaučer! Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

MaxBet TIP: Nastavak serije

Izvor: MVP.rs, 19.Apr.2017

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala...Prethodnog dana smo pogodili sve predloge sa mečeva druge runde Evrolige i mečeva plej ofa NBA lige. Danas imamo šansu da u sličnim uslovima dođemo do novog tiketa sa maksimalnim učinkom....

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.