MaxBet TIP: Vrhunska ponuda

Izvor: MVP.rs, 01.Feb.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Vrhunska ponuda

Danas se u ponudi nalazi ogroman broj košarkaških tipova.

Novi kladioničarski dan je pred nama, a ponuda "Maxbet"-a je danas puna košarkaših tipova. U ponudi kladionice nalaze se mečevi iz 13 košarkaških takmičenja, 12 mečeva NBA lige, kao i dva specijala sa preko 150 igrača. Mi smo birali ovako:

KELI OLINIK 9.5- (kvota 1.85)

Kažu da dobitne kombinacije ne treba menjati, a mi se slažemo sa tom izrekom. Iz tog razloga, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Keli Olinik je i danas naš prvi predlog. Al Horford se vratio na teren, a Olinik samim tim ima manju ulogu u redovima Seltiksa. Tako je rezervni centar Seltiksa na prethodnom meču igrao 20 minuta, a postigao je pet poena. Večeras Seltikse očekuje duel sa Toronto Reptorsima, a Olinik će ponovo teško ostvariti dvocifren poenterski učinak.

MARK GASOL 23.5- (kvota 1.85)

I večeras za Denver Nagetse neće igrati Nikola Jokić, a ulogu startnog centra imaće Jusuf Nurkić. Njemu će rival biti Mark Gasol, koji ove sezone u proseku postiže 20.7 poena. Centar Memfisa je na prethodne dve utakmice postizao 14 i 18 poena, a mišljenja smo da ni večeras neće imati učinak bolji od 23 poena.

KAJL KORVER 8.5- (kvota 1.85)

Od dolaska u Klivlend, Kajl Korver još uvek nije uspeo da se privikne na nove saigrače. Iskusni košarkaš u prethodnom periodu nije pružao dobre partije, a Kavsi su na poslednjih 10 utakmica pobedili su četiri puta. Na prethodne dve utakmice, iskusni košarkaš je igrao u proseku 21 minut, a beležio je samo četiri poena po utakmici. Kako su večeras Klivlend dočekuje Minesotu, smatramo da Korver neće moći da ubaci devet ili više poena protiv mlade bekovske linije Kavalirsa.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.