MaxBet TIP: Vikend akcija

Izvor: MVP.rs, 12.Mar.2017, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Vikend akcija

I danas ćemo se potruditi da vam damo interesantne predloge.

I prethodnog dana smo ponovo pogodili dva od tri para, a došao je red i na Jusufa Nurkića da podbaci. Danas se neki od mečeva NBA lige igraju ranije, pa kao i uvek, predstavljaju posebnu poslasticu. U ponudi "MaxBet"-a i nalazi se veliki broj košarkaških utakmica, a u specijalu je preko 90 igrača. Mi smo birali ovako:

DVEJN VEJD 19.5- (kvota 1.85)

Čikago Bulse i Dvejna Vejda >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << danas očekuje duel sa Boston Seltiksima, koji se sa Vašington Vizardsima i Klivlend Kavalirsima bore za prvu poziciju na Istoku. Vejda će vrlo verovatno čuvati Ejveri Bredli, koji je poznat kao jedan od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji, pa od iskusnog košarkaša Bulsa večeras očekujemo da ostane na učinku manjem od 20 poena.

JUSUF NURKIĆ 15.5+ (kvota 1.85)

Nakon što nas je po prvi put ove sezone izneverio, od Jusufa Nurkića večeras očekujemo da nadoknadi ono što je propustio prethodne noći. Portland Trejl Blejzerse očekuje duel sa Finiks Sansima, a mladi centar bi protivniku morao ubaciti više od 15 poena.

DARIO ŠARIĆ 18.5+ (kvota 1.85)

Prethodne noći smo dobro prognozirali da Dario Šarić u duelu sa Blejkom Grifinom neće uspeti da ostvari zadovoljavajući poenterki učinak, ali večeras protiv Los Anđeles Lejkersa očekujemo da bude na nivou sa prethodnih mečeva, pa samim tim i da sa uspehom prebaci današnju granicu.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Takođe, ako ste na tiketu ispunili uslov za bonus sada imate i nove pogodnosti. Od sada, uz bonus dobijate i poklon vaučer! Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

MaxBet TIP: Plus i dva minusa

Izvor: MVP.rs, 13.Mar.2017, 16:36

I danas ćemo se potruditi da vam damo interesantne predloge...I prethodnog dana smo drugi put zaredom pogodili dva od tri para, a ponovo nas je "prodao" Jusufa Nurkića sa drugom uzastopnom utakmicom u kojoj nije bio previše raspoložen u napadu svoje ekipe. Danas se u ponudi "MaxBet" kladionice nalazi...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.