MaxBet TIP: Uzdamo se u statistiku

Izvor: MVP.rs, 28.Mar.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Uzdamo se u statistiku

Danas je nova šansa za dobitak.

Prethodnog dana nismo bili preterano uspešni kada su predlozi za klađenje u pitanju, pa se nadamo da ćemo danas popraviti utisak. "MaxBet" je pripremio bogatu ponudu u kojoj je, između ostalog, 10 utakmica NBA lige, kao i specijal sa 76 igrača.

Ovako smo mi birali:

DIRK NOVICKI 21.5+ (kvota 1.80)

Ekipu Dalasa naredne noći očekuje gostovanje Denveru. Mavsi se nalaze u seriji od tri poraza i to >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ih je koštalo ispadanja iz plej-of zone. Ukoliko žele da se domognu plej-ofa moraće da pobede Nagetse, a to znači da bi Dirk Novicki trebalo da bude u svom najboljem izdanju. Posao može da mu olakša činjenica da je Denver u TOP 3 timova koji najlošije brane poziciju krilnog centra.

KEVIN DURENT 28.5+ (kvota 1.85)

Toronto sa DeMarijem Kerolom i bez njega su dva različita tima kada je defanziva na niskim krilima u pitanju. Sa njim je Toronto jedan od timova koji najbolje brane pomenutu poziciju, bez njega su među najgorima. A, naredne noći im u goste dolazi jedan od najboljih napadača u Ligi, pa verujemo da će Oklahoma Siti svoju strategiju za pobedu u ovom meču zasnivati na velikom broju akcija za Kevina Durenta.

AJZEA TOMAS 23.5- (kvota 1.85)

Seltiksi će gostovati Klipersima, ekipi koja se nalazi u samom vrhu kada je odbrana od plejmejkera u pitanju. Naravno, razlog je sjajni Kris Pol, pa verujemo da mu neće biti problem da zaustavi i omalenog plejmejkera Bostona.

Kao i do sada, svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od 5 do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.


Ukoliko još niste, požurite do najbržeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga, na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.