MaxBet TIP: Tri plusa

Izvor: MVP.rs, 02.Jun.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Tri plusa

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala.

Petak je uvek interesantan za sve kladioničare, a kladionica MaxBet petkom nudi i dodatni bonus. Tako pplate listića petkom donose dodatnih 10% bonusa, ako na tiketu imate minimum šest parova i kvote ne manje od 1.25. Danas se u ponudi  "MaxBet" kladionice se nalaze mečevi iz 10 košarkaških liga, dok se u popularnom specijalu nalazi ukupno 42 igrača. Pročitajte naše >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << predloge:

VIL KLAJRBURN 13.5+ (kvota 1.90)

Večeras je na programu treća utakmica u polufinalnoj seriji Superlige Turske između Fenerbahčea i Darušafake, a ekipa Željka Obradovića u seriji vodi sa 2-0.. Igrač koji nas do sada nije izneverio, a koji je u tekućoj sezoni uvek blistao protiv Fenerbahčea jeste Vil Klajburn. Krilni košarkaš Darušafake je prvi susret dveju ekipa u plej ofu završio sa 16 poena, dok je u drugoj utakmici postigao 14 poena. Na dva meča u regularnom delu Superlige Turske, Klajburn je istom poena protivniku ubacio 14 i 24 poena, dok je na dve utakmice Evrolige dva puta ubacio po 20 poena. Tako je Klajburn na šest prethodnih mečeva protiv Fenerbahčea postizao 14 ili više poena, pa očekujemo da i večeras bude na učinku od bar 14 poena.

NIKOLA KALINIĆ 9.5+ (kvota 1.80)

Nikola Kalinić u završnici sezone pruža fenomenalne partije. Krilni košarkaš je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule u  Evroligi, a sjajnu formu je preneo i na završnicu kupa. Na prethodne dve utakmice protiv Darušafake, Kalinić je postigao 12 i 15 poena, pa ne sumnjamo da Na dva meča u regularnom delu Superlige Turske protiv Darušafake, Nikola Kalinić je postizao 11 i 13 poena. Krilni košarkaš se nalazi u odličnoj formi i verujemo da će i večeras imati veliku minutažu, te da ni učinak u napadu ekipe neće izostati.

STEFAN KARI 26.5- (kvota 1.85)

Večeras konačno počinje finalna serija NBA lige u kojoj se sastaju Golden Stejt Voriorsi i Klivlend Kavalirsi. Na dve utakmice regularnog dela sezone protiv Kavsa, Stefan Kari je postigao 15 i 20 poena, a na terenu je prosečno provodio 34.1 minut. Regularni deo sezone i plej of sigurno nisu istog intenziteta, ali se čini da Kavsi posebnu pažnju obraćaju na Karija. Iako su Voriorsi večeras domaćin, očekujemo da će Kavsi pokušati da neutrališu Karija i saigrače, a granica od 26.5 poena nam je bila primamljiva.

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.

Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

MaxBet TIP: Dva minusa i plus

Izvor: MVP.rs, 03.Jun.2017, 15:16

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala...Iako će današnji dan proći u znaku finala Lige šampiona, košarka je i danas više nego dovoljno zastupljena. Danas se u ponudi  "MaxBet" kladionice nalaze mečevi iz čak 18 košarkaških...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.