MaxBet TIP: Treća smena

Izvor: MVP.rs, 27.Nov.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Treća smena

Naredne noći se nadamo zaradi.

Nedelju veče, kada je klađenje u pitanju, smo odlučili da posvetimo onima koji svoje tikete uplaćuju online. Pred nama je još šest NBA utakmica tokom noći, a "MaxBet" vam nudi i bogat specijal. Mi smo birali ovako:

BRUKLIN - SAKRAMENTO 220.5- (kvota 1.85)

Iako ova dva tima ne spadaju u kategoriju onih koji će se boriti za ulazak u plej of, verujemo da je granica od 220.5 poena previsoka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<
DALAS - NJU ORLEANS 1 (kvota 2.95)

Mavsi su jedno od najvećih razočaranja na startu sezone. Nalaze se na dnu Zapadne konferencije, ali bi trebalo napomenuti da imaju velikih problema sa povredama vodećih igrača ekipe. Možda je meč sa Pelikansima pravo vreme da forma ekipe krene ulzaznom putanjom.

PORTLAND - HJUSTON 1 (kvota 2.30)

"Moda Centar" je jedan od najvrelijih domaćih terena, pa se gosti veoma retko raduju u Oregonu. Ekipa Hjustona nas nije ubedila od početka sezone da je favorit u duelima sa timovima sličnog kvaliteta koji ona ima. Verujemo u Rip Siti, a kvota svakako spada u kategoriju onih "vredi pokušati".

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Još jedna od novina u kladionicama "MaxBet" jeste informacija da sa svakim odigranim "online" tiketom dobijate "FREEBET" bodove. Više informacija pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.