MaxBet TIP: Rasplet

Izvor: MVP.rs, 25.Jun.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Rasplet

Za vas smo izabrali nekoliko interesantnih predloga.

Danas je na programu poslednji dan Evrobasketa za dame. U toku dana, odigraće se utakmice u borbi za medalje, pa će naša pažnja biti usmerena na te mečeve. U ponudi "MaxBet" kladionice nalaze utakmice iz dva košarkaška takmičenja, a u popularnom specijalu nalazi se ukupno 20 igrača. Pročitajte naše predloge za danas:

EMA MESEMAN 17.5+ (kvota 1.70)

Nakon sjajnih utakmica u grupnoj fazi, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i odlične partije u četvrtfinalu, Ema Meseman je podbacila u polufinalnoj utakmici protiv reprezentacije Španije. Ipak, verujemo da ce centar Belgije da se večeras vrati na pravi kolosek, te da će reprezentaciji Grčke ubaciti 18 ili više poena.

ALBA TORENS 16.5+ (kvota 1.80)

Najbolja košarkašica reprezentacije Španije na Evrobasketu jeste Alba Torens. Krilo reprezentacije u proseku na turniru postiže 17.8 poena, a reprezentaciji Belgije je u polufinalu za 29 minuta ubacila 20 poena. Ako Španija želi do zlata, Torens će i večeras morati da bude na svom maksimumu, pa očekujemo da će protivniku ubaciti 17 ili više poena.

MARIN JOHANES 6.5- (kvota 1.80)

U finalu Evrobasketa, sastaju se reprezentacije Francuske i Španije. Španija je favorit na ovoj utakmici, a obe ekipe su se u finale plasirale ubedljivim pobedama nad protivnicima. Prethodnog dana predložili smo da u minus odigrate Marin Johanes, a ona je zbog ubedljive prednosti svoje reprezentacije ponovo dobila nešto veću minutažu, koju je iskoristila na pravi način. Tako je protivniku ubacila 10 poena za 17 minuta, a iz igre je šutirala 4/7. Večeras će ipak biti druga priča i verujemo da će utakmica biti neizvesna, te da Johanes neće biti toliko raspoložena. Iz tog razloga očekujemo da će postići šest ili manje poena.

Od 17. juna u objektima "MaxBet" kladionice je aktivna nova akcija koju ćeš obožavati. Više o samoj akciji pročitajte OVDE.

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.

Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.