MaxBet TIP: Počinju kupovi

Izvor: MVP.rs, 17.Feb.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Počinju kupovi

Posle dana pauze, kreće zagrevanje za vikend koji sledi.

Utorak, 16. februar, je bio prvi dan od početka sezone u kome gotovo da nije bilo mogućnosti da sastavite košarkaški tiket. Naravno, izuzetak su oni kojima je u srcu Druga liga Argentine. Ali, danas se vraćamo na "posao" i tu smo da iz ponude "MaxBet"-a za vas izdvojimo tri predloga i pokušamo da vam pomognemo da zaradite.

Širom Evrope u tekućoj nedelji se igraju Kup takmičenja. Tradicionalno, prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << počinju Turci i Hrvati. Evo kako smo mi birali:

KVARNER - CEDEVITA 164.5- (kvota 1.85)

Uprkos tome što se od ove utakmice očekuje da bude "igra mačke i miša", verujemo da na meču neće biti viđen veliki broj poena. Pre svega, verujemo da će odbrana Cedevite biti na visokom nivou i da će "minus" zavisiti od toga koliko će napad Kvarnera biuti sposoban da se suprotstavi velikom favoritu.

PINAR KARŠIJAKA - ANADOLU EFES D77.5- (kvota 1.80)

Ovu utakmicu bi trebalo da dobije defanziva ekipe Dušana Ivkovića, a više od 77 poena dozvoljenih ekipi Karšijake bi bilo previše.

ZADAR - CIBONA D77.5- (kvota 1.80)

Ekipa Zadra je domaćin "Kupa Krešimira Ćosića" i favorit je u ovom meču. Ipak, svoje šanse će imati i Cibona. Kako su kup takmičenja čudna i uvek obiluju iznenađenjima, nema sumnje da će oba tima obratiti veliku pažnju na igru u odbrani. A, očekivati od Zadrana da ubace 78 ili više poena u takvoj situaciji nije realno, osim ukoliko košarkaši domaće ekipe ne uđu u "šutersko ludilo".

Sa ova tri para mi ne bismo ostvarili pravo na neko gratis piće. Ali, vi dodajte još neki par za koji smatrate da je "poklon" i "MaxBet" će vam omogućiti gratis kafu, sok ili pivo. Sve što bi trebalo da uradite je da danas, ili bilo kojeg dana u periodu od devet do 23 sata, ostvarite minimalan uslov za bonus 5% – 60% (6+ mečeva na tiketu uz kvotu 1.25+) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Požurite, jer "Život je igra"!

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.