MaxBet TIP: Od svega po malo

Izvor: MVP.rs, 20.Apr.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Od svega po malo

Iz sve tri utakmice smo odabrali po jedan par.

Već ste navikli da sportska kladionica "MaxBet" ima u svojoj ponudi najveći broj događaja na koje se možete kladiti. Ni danas nisu izneverili. Mi smo se odlučili da ovaj put maksimalno iskoristimo njihove mnogobrojne specijale pa smo iz svake utakmice NBA plej-ofa, a večeras su na programu tri, odabrali po jednog igrača da vam ponudimo. Evo o kojim košarkašima se radi:

Goran Dragić 6.5+ asistencija (kvota 1.80) >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<

Goran Dragić je postao jedan od ključnuih košarkaša Majamija, koji večeras igra drugi meč serije protiv Šarlota. U prvom susretu bio je impresivan, posebno kada su asistencije u pitanju. Nema razloga da ne verujemo u pobedu Majamija, kao i u odličnu igru njihovog organizatora igre.

Kevin Lav 17.5+ (kvota 1.80)

Klivlend i Detroit su odigrali odličan prvi susret. Napomenuli smo i tada da je ekipa Detroita kadra da parira Kavalirsima, jer na Lebronu Džejmsu mogu da menjaju tri odlična igrača, Tobajasa Herisa, kojeg smo tada pogodili minus poena, Morisa i Stenlija Džonsona. Ipak, izgleda da Pistonsi nemaju rešenje za Kevina Lava. Odlični krilni centar dominirao u je u prvoj utakmici, a isto to očekujemo i večeras.

Džamal Kroford 14.5+ (kvota 1.85)

Prethodni put, u prvom duelu Los Anđeles Klipersa i Portlanda, razmišljali smo da li Džej Džej Redik, ili Džamal Kroford. Izbor je pao na Redika i bili smo uspešni. Ovoga puta je rezon drugačiji i igramo na Kroforda. Granica je manja, a razlog više za plus na "mister krosover"-a je i to što je treći put uzastopno izabran za najboljeg šestog igrača lige. Ne može da omane.

Od 5. aprila, do 24. maja, svi MaxBet igrači, koji to žele, biće učesnici velike Roland Garros nagradne igre. Pobednik je igrač koji u prethodnoj nedelji bude imao najveću pogođenu kvotu, uz uslov da je odigrao najmanje 4 para na jednom tiketu, i da je jedan par promašio.

Dobitnik nagrade proglašavaće se jednom nedeljno – 12. aprila (1 dobitnik), 19. aprila (1 dobitnik), 26. aprila (1 dobitnik), 3. maja (1 dobitnik), 10. maja (1 dobitnik), 17. maja (1 dobitnik) i 24. maja (2 dobitnika) 2016. godine, u 10 časova.

Svaki dobitnik osvojiće:

1. Kartu za Roland Garros finale

2. Povratnu avionsku kartu (Beograd – Pariz – Beograd)

Kao i do sada, svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od 5 do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbržeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga, na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Srećno svima!

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.