MaxBet TIP: Nešto malo drugačije

Izvor: MVP.rs, 22.Maj.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Nešto malo drugačije

Na našem radaru bile su utakmice plej-ofa evropskih liga.

Navikli ste da u rubrici "MaxBet TIP" čitate naše predloge za klađenje, koji su se uglavnom odnosili na utakmice najjače košarkaške lige na svetu. Ovoga puta nismo se odlučili za tipovanje na NBA ligu, iako je "MaxBet" spremio fantastičnu ponudu za utakmicu Oklahoma - Golden Stejt. Na našem radaru bile su utakmice evropskih liga, koje su ušle u završnicu. Evo šta smo odabrali za vas:

Galatasaraj - >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Pinar Karšijaka 149.5- (kvota 1.85)

Prvi susret našeg tiketa počinje već od 16 časova. Sastaju se Galatasaraj i Pinar Karšijaka. Rezultat u najuzbzdljivijoj četvrtfinalnoj seriji turskog doigravanja je 1-1, a interesantno je da su obe ekipe trijumfovali na gostujućim parketima. Ono što nas je posebno zaprepastilo je ponuđena granica na ukupan broj postignutih poena, koji je u "MaxBet"-u čak 149.5. Prvi meč Pinar je dobio sa 74:67 i to nakon penal završnice u poslednjem minutu. U drugom susretu Galatasaraj je bio bolji, a rezultat tog meča bio je 65:62. U oba slučaja daleko ispod ponuđene granice. Zašto ne pokušati i danas?!

Panatinaikos - Olimpijakos H2 +4.5 (kvota 1.90)

Finale grčkog plej-ofa počelo je, za većinu, iznenađujućim trijumfom Panatinaikosa. Promena trenera donela je poboljšanje grčkom gigantu i u toj "šok terapiji" snašli su se prilično dobro, o čemu govori i rezultat prvog susreta. Međutim, smatramo da je Olimpijakos ipak mnogo bolji tim i da je ovih 4.5 hendikepa više nego "value bet", posebno sa kvotom od 1.90. Iz tog razloga su pirejski crveno-beli morali na naš tiket.

Avelino - Ređo Emilija H1 -3.5 (kvota 1.85)

Polufinalna serija italijanskog plej-ofa donela je prelepu košarku. Doduše, od ekipe Avelina smo na to i navikli. Tokom cele sezone igrali su prelepu košarku. Možda će zvučati i preterano, ali možda i najlepšu u Evropi. Ona stara floskula da odbrane donose titule polako pada u vodu, jer je i nedavno završeni turnir Evrolige pokazao da je pobednik onaj ko da koš više, a i podatak da je iz plej ofa u NBA ligi ispalo četiri od pet najboljih odbrana ligaškog dela. Iz tog razloga, a i zbog toga što više nemaju pravo na kiks, jer Ređo Emilija vodi sa 2-0 u seriji, odličili smo se da odigramo na Avelino., Povreda prvog centra, Ćervija, može predstavljati mali problem, ali mi verujemo u njihovu efikasnost.

Od 5. aprila, do 24. maja, svi MaxBet igrači, koji to žele, biće učesnici velike Roland Garros nagradne igre. Pobednik je igrač koji u prethodnoj nedelji bude imao najveću pogođenu kvotu, uz uslov da je odigrao najmanje 4 para na jednom tiketu, i da je jedan par promašio.

Dobitnik nagrade proglašavaće se jednom nedeljno – 12. aprila (1 dobitnik), 19. aprila (1 dobitnik), 26. aprila (1 dobitnik), 3. maja (1 dobitnik), 10. maja (1 dobitnik), 17. maja (1 dobitnik) i 24. maja (2 dobitnika) 2016. godine, u 10 časova.

Svaki dobitnik osvojiće:

1. Kartu za Roland Garros finale

2. Povratnu avionsku kartu (Beograd – Pariz – Beograd)

Kao i do sada, svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od 5 do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbržeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga, na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Srećno svima!

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.