MaxBet TIP: (Ne)izvesnost otežava posao

Izvor: MVP.rs, 11.Apr.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: (Ne)izvesnost otežava posao

Slede naši predlozi za klađenje.

Prethodno veče je bilo prilično uspešno, kada su u pitanju naši saveti za klađenje u sportskim kladionicama "MaxBet". Pogođena su dva od tri predloga, a da učinak bude pozitivan pobrinuo se Stef Kari, koji je predvodio Ratnike do velikog trijumfa u San Antoniu, koji smo i predvideli, uz fantastičnu kvotu od 2.95. Sada je, manje - više, poznato ko će u doigravanje. Na Istoku posle devet godina neće biti Čikaga, dok je na Zapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ostalo pitanje koja dva kluba će sa sedme i osme pozicije u plej of. U igri su Juta, Dalas i Hjuston, a mnogo može da odluči i međusobni okršaj Džezera i Dalasa, koji je na programu večeras. Mi nismo imali hrabrosti da tipujemo baš taj susret, ali smo iz bogate ponude "MaxBet"-a, u kojoj možete pronaći utakmice iz osam košarkaških liga, devet utakmica NBA lige, 10 "graničara" iz evropskih liga i čak 57 košarkaša iz najjače košarkaške lige na svetu. Lišeni neizvesnosti u većini susreta bili smo u zaista teškoj situaciji da izaberemo adekvatne parove, ali smo dali sve od sebe. Evo šta smo izabrali za vas:

Orlando - Milvoki 1&210.5+ (kvota 2.87)

U poslednjih 18 mečeva na Floridi, domaći tim je slavio 17 puta. Dakle, pitanje pobednika nećemo postavljati. Međutim, kvota na trijumf Orlanda je 1.45 pa smo rešili da je "podebljamo". Izbor je pao na kombinaciju igara kec i plus, jer su Magični u sasvim dobroj formi, posebno ofanzivno. Sa druge strane, Milvoki ne igra ni blizu odbranu kojom je prošle sezone postao apsolutni hit. Za kraj, utakmica je lišena bilo kakve važnosti i to nas podstiče na pomisao rasterećenosti i raspucanosti košarkaša. Sve to se stavilo na papir u vidu keca i 210.5 više poena.

Nju Orleans - Čikago 2&205.5- (kvota 2.87)

Ista kvota, jako slična igra. Posle mnogo godina ekipa Čikaga neće nastupiti u doigravanju. Međutim, mišljenja smo da ih to neće ometi da sezonu završe maksimalno uspešno. Uprkos nekim nedostacima u igračkom kadru, Bikovi su veliki favoriti u susretu sa desetkovanim Nju Orleansom. U dalje objašnjavanje nećemo iči, a umesto toga ispisaćemo redom rezultate susreta ove dve ekipe iz prethodnih par sezona. U navedenim rezultatima Nju Orleans je domaćin: 72:107, 88:79, 87:96, 67:90, 88:97... Dovoljno?!

Kemba Voker 21.5- (kvota 2.00)

Teramo kontru kvotama. Tako bi se mogao nazvati ovaj minus na prvu violinu Šarlota, Kembu Vokera. Kada pogledamo malo šire, situacija je drugačija. Pominjali smo u nekom od prethodnih izveštaja da je ekipa Bostona jedna od najboljih kada je u pitanju odbrana protivničkih plejmejkera. Za 48 minuta košarke doijaju u proseku nešto manje od 20 poena sa te pozicije. Nadamo se da će i večeras nastaviti u istom ritmu.

Kako mečevi NBA lige počinju u kasnijim večernjim satima, tako imate mogućnos da u kladionici "MaxBet" ostvarite pravo i na "Extra" bonus. Svakim danom od 09h do 11h i od 21h do 23h, na već postojeće bonuse, ostvarujete EXTRA dodatnih 10% bonusa. Jedini uslov je da na tiketu imate šest ili više parova sa kvotom 1.25 ili većom.

Kao i do sada, svakog dana, od 9 do 23h, uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus 5%-250% (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću), i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbržeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga, na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.