MaxBet TIP: Kvota 6.85

Izvor: MVP.rs, 03.Apr.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Kvota 6.85

I danas čemo se potruditi da sastavimo dobitni tiket.

Danas će u centru pažnje biti finale Fajnl fora u koledž košarci između Nort Karolajne i Gonzage, pa će se u NBA ligi odigrati samo jedna utakmica, i to odloženi meč između Minesote Timbervulvs i Portland Trejl Blejzersa. U ponudi "MaxBet"-a se nalaze mečevi iz 15 košarkašlih liga, a u popularnom specijalu se nalazi ukupno devet igrača. Pročitajte naše predloge:

MORIS HARKLS 10.5+ (kvota 1.85) >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<

Nakon povrede Jusufa Nurkića, Moris Harkls će ponovo određeni broj minuta dobijati i na poziciji krilnog centra, a košarkaš Trejl Blejzersa je u prošosti pokazao da u takvim situacijama lakše dolazi do poena. Harkles je na prethodne dve utakmice imao veću minutažu koju je iskoristio na pravi način, a postizao je više od 11 poena. Iz tog razloga verujemo da će i večeras protiv Timbervulvsa imati zapažen poenterski učinak.

ALEN KRAB 10.5- (kvota 2.00)

Alen Krab je povratkom Evana Tarnera na teren izgubio određena ovlašćenja koja je imao u napadu ekipe sa drugom postavom, a očekujemo da će večeras protiv Timbervulvsa ponovo biti na nešto slabijem učinku. Prethodna dva duela dveju ekipa, Krab je završio sa 10 poena, pa očekujemo da će i večeras imati isti ili lošiji učinak.

RIKI RUBIO 15.5- (kvota 1.85)

Iako je tokom sezone imao nekoliko utakmica sa 20 i više poena, Riki Rubio je i dalje igrač koji nije poznat kao dobar napadač. Trener Tom Tibodo mu je dao veču slobodu u napadu u ovoj sezoni, ali su česte utakmice u kojima španski košarkaš napadački u potpunosti podbaci. Večeras ne očekujemo da će plejmejker Timbervulvsa imati toliko loše veče, ali isto tako ne očekujemo ni da će postići 16 ili više poena.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Takođe, ako ste na tiketu ispunili uslov za bonus sada imate i nove pogodnosti. Od sada, uz bonus dobijate i poklon vaučer! Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.