MaxBet TIP: Kvota 13.08

Izvor: MVP.rs, 13.Avg.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Kvota 13.08

Danas je nova šansa za zaradu.

U subotu su na programu utakmice četvrtog kola B grupe košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru. Pored standardne ponude kvota na mečeve, "MaxBet" vam nudi specijal sa 34 igrača. Mi smo birali ovako:

ARGENTINA - BRAZIL 2&159.5- (kvota 4.16)

Domaćin se nalazi u teškoj poziciji i pobeda u ovom meču mu je neophodna ukoliko želi da se plasira u četvrtfinale. Ovaj meč posebno dobija na značaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ukoliko se uzme u obzir rivalstvo dve zemlje. Očekujemo dobru odbranu Karioka i neizvesnu utakmicu u kojoj će domaći teren napraviti razliku.

ŠPANIJA - LITVANIJA 1 (kvota 1.70)

Crvena furija je jedno od najvećih razočaranja dosadašnjeg toka Olimpijskih igara. U prva tri kola Španija je upisala samo jednu pobedu i to protiv Nigerije. Ukoliko želi da izbegne Sjedinjene Američke Države u četvrtfinalu, odnosno ukoliko želi prvo da se nađe među osam najboljih ekipa na Igrama selekcija Španije mora da dobije ovu utakmicu.

IKE DIOGU 14.5+ (kvota 1.85)

Centar Nigerije imaće veliku prednost u odnosu na direktne čuvare u meču sa Hrvatskom. Ukoliko ga bude dobro služio šut za tri poena "plus" za njega ne bi trebalo da bude problem.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Pored toga, "MaxBet" je obezbedio nagrade za najbolje u igri "MVP Menadžer - Rio 2016". Na taj način ova kladionica je pokušala da učini praćenje košarkaškog turnira u Riju još interesantnijim za naše čitaoce.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.