MaxBet TIP: Kari, Lauri, Krauder...

Izvor: MVP.rs, 06.Nov.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Kari, Lauri, Krauder...

Za vas smo iz "MaxBet" ponude izdvojili pet interesantnih predloga.

U noći između petka i subote u najjačoj ligi na svetu igra se 10 mečeva, a to je prilika da se iz bogate ponude igrača u kladionici "MaxBet" izabere nekoliko za našu rubriku "MaxBet TIP".

Za vas smo ovom prilikom izabrali četiri igrača za koje smatramo da će opravdati naše (ne)poverenje, kao i jednu utakmicu u kojoj se sastaju dva plej of konkurenta.

KAJL LAURI 17.5 + (Kvota 1.85)
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
Kajl Lauri je naporno radio tokom leta, a primetno je da je rešio problem sa viškom kilograma koji su mu prethodnih sezona predstavljali problem. Plejmejker Toronto Reptorsa je tokom predsezone pružao sjajne partije, a u sličnom ritmu je nastavio i na početku takmičarske godine. Na dosadašnjih pet utakmica Lauri je u proseku postizao 19.2 poena, pa je realno za očekivati da i protiv Orlanda, koji će igrati bez Nikole Vučevića, prebaci brojku od 17 poena.

STEFAN KARI 29.5 - (kvota 1.85)

Da li ste iznenađeni našim predlogom? Odigrati prošlogodišnjeg MVP-a u "minus" i to posle fantastičnih partija koje pruža od početka sezone. Kada na to dodamo podatak da na pet odigranih mečeva u proseku postiže 35.8 poena, uz neverovatne procente šuta, to je zaista iznenađujuće. Ali, idemo sa logikom da bi Voriorsi mogli lakše da izađu na kraj sa Nagetsima, koji su prethodne noći poraženi od Jute. Uz to, imaju i zdravstvenih problema sa nekoliko igrača. Takođe, Voriorsi već sutradan imaju novi meč i to na gostovanju u Sakramentu, pa je moguće da će zamenik prvog trenera ekipe, Luk Volton, odlučiti da svog najboljeg igrača malo odmori.

DŽEJ KRAUDER 8.5 + (kvota 1.85)

Džej Krauder je krajem prethodne sezone tokom doigravanja zaradio povredu kolena, ali se ispostavilo da ona nije teže prirode pa se mladi košarkaš vratio spotskim aktivnostima nakon nešto više od mesec dana. Potom je usledilo potpisivanje višegodišnjeg ugovora sa Seltiksima, a nakon kvalitetnih igara tokom predsezone Krauder se izborio za mesto u prvoj postavi.

Iako ne uzima mnogo šuteva po meču (6.8), krilo Seltiksa do poena dolazi i sa linije slobodnih bacanja (3.3 pokušaja po utakmici), a u proseku postiže i jednu trojku za nešto više od 30 minuta provedenih na terenu. S obzirom da Seltiksi u "TD Gardenu" dočekuju Vizardse, Krauder bi trebalo da prebaci granicu od 8.5 poena, a kada uzmemo u obzir da za Seltikse verovatno neće igrati ni Markus Smart, mladi košarkaš bi svoje minute na krilu mogao da iskoristi na pravi način.

INDIJANA PEJSERS - MAJAMI HIT 1 (kvota 2.05) ili POL DŽORŽ  18.5+ (kvota 1.85)

U dosadašnjem delu sezone Majami iz pet odigranih mečeva ima tri pobede i dva poraza, dok Indijana na istom uzorku mečeva ima skor od dve pobede i tri poraza. Ipak, Pejsersi su domaćini na ovom meču, a nalaze se u seriji od dva vezana trijumfa. Takođe, bitan faktor mogao bi da bude podatak da je Majami prethodne noći gostovao u Mineapolisu, pa je pitanje koliko snage će imati izabranici Erika Spolstre da se suprotstave Polu Džordžu i drugarima.

Gostovanje u Indijanapolisu i "back-to-back" utakmica bi mogla da bude preveliki zalogaj za Dvejna Vejda i njegove saigrače, pa bi tako Pejsersi mogli da nastave svoj pobedonosni put.

Ako nam ne verujete, možete da odigrate Pola Džordža "više". Krilo Indijane polako ulazi u formu u kojoj se nalazilo pre povrede, pa bi bez obzira na dobre defanzivce Majamija brojku od 18 poena mogao da prebaci.

Ostanite uz "MVP portal", a mi ćemo vas i u narednom periodu savetovati kroz našu rubriku "MaxBet TIP" i ponudu kladionice "MaxBet".

(foto: MVP.rs; Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.