MaxBet TIP: Ista meta, isto odstojanje

Izvor: MVP.rs, 21.Dec.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Ista meta, isto odstojanje

Novi dan je nova prilika da predložimo dobitni tiket.

I večeras nas očekuje bogato košarkaško veče. Igraju se mečevi Evrolige, FIBA Lige šampiona i NBA lige, a u ponudi "MaxBet" kladionice se nalaze i mečevi iz sedam različitih liga. Tu je popularni specijal za poene igrača, u kom se nalaze 73 igrača iz NBA lige, kao i 71 igrač sa mečeva Evrolige i FIBA Lige šampiona. U specijalu se nalazi i još 32 igrača u kategoriji skokova i asistencija.

DETROIT >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << - MEMFIS 2 (kvota 3.40)

Čim smo videli kvotu na meč Detroita i Memfisa, nismo se previše razmišljali. Jednostavno, Pistonsi se nalaze u seriji od tri vezana poraza, baš kao i Memfis, ali su za razliku od svojih večerašnjih protivnika, na sve tri utakmice izgubili sa ubedljivom razlikom. Čak se i trener Sten Van Gandi oglasio povodom loših igara svog tima, i očigledno je da Pistonsi imaju velikih problema. Naš osećaj je da im čvrsta igra Memfisa neće odgovarati, a da će u neizvesnoj zavrčnici izabranici Dejvida Fizdejla biti ti koji će se radovati i koji će prekinuti seriju lošijih rezultata.

ČENING FRAJ 10.5+ (kvota 1.85)

Večeras Klivlend Kavalirsi i Milvoki Baksi igraju novu utakmicu, a prethodne noći, na gostovanju u Milvokiju, slavili su Kavsi sa 114:108 nakon produžetka. Utakmicu je zbog povrede propustio Kevin Lav, a pretpostavlja se da i večeras neće igrati. Ako krilni centar i večeras propusti utakmicu, naš predlog je igranje Čeninga Fraja u "plus". Fraj je prethodne noći Baksima ubacio 15 poena, a sličan učinak očekujemo i večeras.

DŽAMAJKL GRIN 7.5+ (kvota 1.80)

U slučaju da ne želite da pokušate sa dvojkom na Memfis protiv Detroita, onda vam savetujemo da odigrate Džamajkla Grina u plus na večerašnjoj utakmici. Mladi košarkaš Memfisa je ove sezone na proseku od 8.9 poena po utakmici, pa čudi nešto niža granica za večerašnji meč koji grizliji igraju protiv poljuljanih Detroit Pistonsa. Takođe, ovo će Memfisu biti "back to back" utakmica, pa je moguće da će Mark Gasol i Zek Rendolf imati manju minutažu, a to samo znači da bi Grin mogao još više da profitira.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Još jedna od novina u kladionicama "MaxBet" jeste informacija da sa svakim odigranim "online" tiketom dobijate "FREEBET" bodove. Više informacija pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.