MaxBet TIP: Ingls, Kazns i Raduljica

Izvor: MVP.rs, 06.Avg.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Ingls, Kazns i Raduljica

Danas je nova šansa za zaradu.

U subotu u večernjim satima startuje košarkaški turnir na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru. Na programu su tri meča A grupe, a kladionica "MaxBet" je, pored standardne ponude, pripremila specijal sa 30 igrača. Nama nije bilo teško da sastavimo tiket u koji verujemo, a on izgleda ovako:

DŽO INGLS 10.5+ (kvota 1.80)

Ingls bi trebalo da bude jedan od lidera Bumersa u Riju, a već na startu ovu selekciju >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << očekuje teška utakmica sa Francuskom. Ipak, Ingls je u NBA ligi navikao da u svakom meču igra protiv izuzetno dobrih defanzivaca, pa verujemo da ne bi trebalo da mu predstavlja problem da ubaci 11 ili više poena protiv Trikolora.

DEMARKUS KAZNS 12.5+ (kvota 1.80)

U duelu Amerike i Kine pobednik se unapred zna, a najviše poena "drim tim" bi trebalo da ubaci iz reketa. Zbog toga bi dosta trebalo očekivati od jednog od najboljih centara današnjice.

MIROSLAV RADULJICA 13.5+ (kvota 1.90)

Srbija će se u duelu sa Venecuelom u velikoj meri osloniti na centre, jer je rival tu najslabiji. Kombinacija dobre post tehnike i sigurnog izvođenja slobodnih bacanja bi trebalo Miroslava Raduljicu da izbaci u prvi plan na ovoj utakmici.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Pored toga, "MaxBet" je obezbedio nagrade za najbolje u igri "MVP Menadžer - Rio 2016". Na taj način ova kladionica je pokušala da učini praćenje košarkaškog turnira u Riju još interesantnijim za naše čitaoce.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.