MaxBet TIP: Evrobasket

Izvor: MVP.rs, 24.Jun.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Evrobasket

Za vas smo izabrali nekoliko interesantnih predloga.

Nakon završetka praktično svih košarkaških takmičenja u najjačim ligama Evrope, od takmičenja možemo da ispratimo još završetak Evrobasketa za dame. Danas se u ponudi "MaxBet" kladionice nalaze utakmice iz četiri košarkaška takmičenja, a u popularnom specijalu nalazi se ukupno 18 igrača. Pročitajte naše predloge za danas:

EMA MESEMAN 17.5+ (kvota 1.70)

U prvom polufinalom duelu na >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Evrobasketu za dame, sastače se Španija i Belgija. Reprezentacija Belgije još uvek ne zna za poraz, dok je Španija u grupi zabeležila jedan poraz. Najbolja košarkašica Belgije je Ema Meseman, koja u proseku beleži 21.3 poena po utakmici. Centar Belgije u proseku na terenu provodi 36.7 minuta i glavna je napadačka opcija svoje reprezentacije. Iz tog razloga verujemo da će i večeras protiv Španije biti napadački raspoložena.

ŠPANIJA - BELGIJA H2 9.5 (kvota 1.90)

Reprezentacija Španije na prethodne četiri utakmice deluje zaista impresivno, a dovoljno govori i ubedljiva pobeda nad selekcijom Letonije u četvrtini finala, rezultatom 67:47. Ipak, selekcija Belgije još uvek ne zna za poraz na Šampionatu, pa verujemo da će i večeras pružiti više nego dostojan otpor. Iz tog razloga nas je hendikep, kao i nešto veća kvota privukao da probamo da odigramo H2.

MARIN JOHANES 6.5- (kvota 1.80)

U drugom polufinalnom duelu na Evrobasketu, sastaju se reprezentacije Francuske i Grčke. Dve reprezentacije su tokom grupne faze imale jedan duel, a slavila je Francuska sa 70:63. Verujemo da će i večerašnja utakmica biti zanimljiva, a čak smo razmišljali i o H2 opciji, jer nas je hendikep od 8.5 poena doeo u iskušenje. Ipak, odlučili smo se da odigramo Marin Johanes u minus. Johanes je nešto veću minutažu dobijala u utakmicama u kojima je njena reprezentacija već ostvarila veću rezultatsku prednost, dok je u neizvesnijim utakmicama imala manju minutažu. Tokom grupne faze, u duelu sa reprezentacijom Grčke, na terenu je provela nešto više od devet minuta, i nije se upisala u strelce. Verujemo da će i večeras imati sličnu minutažu, te da neće postići sedam ili više poena.

Od 17. juna u objektima "MaxBet" kladionice je aktivna nova akcija koju ćeš obožavati. Više o samoj akciji pročitajte OVDE.

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.

Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.