MaxBet TIP: Evrobasket i Palakanestro

Izvor: MVP.rs, 20.Jun.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Evrobasket i Palakanestro

Za vas smo izabrali nekoliko interesantnih predloga.

Interesantan košarkaški dan je pred nama. U okviru Evropskog prvenstva, ženska košarkaška reprezentacija Srbije igra odlučujući meč protiv reprezentacije Slovenije, dok će interesantno biti i u francuskoj ligi. Danas se u ponudi "MaxBet" kladionice nalaze utakmice iz četiri košarkaške lige, dok se u popularnom specijalu nalazi 10 igrača. Pročitajte naše predloge za danas:

GUNTA BASKO-MELNBARDE 9.5- >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << (kvota 1.80)

U četvrtini finala Evrobasketa, večeras se sastaju selekcije Srbije i Letonije. Košarkašice Srbije su prethodnog dana odigrale svoju najbolju utakmicu na šampionatu, pa će, verujemo, i danas nastaviti u sa sjajnim partijama. Kako je kvota na pobedu Srbije mala, odlučili smo se da sa te utakmice izaberemo Guntu Basko-Melnbarde kao igračicu koju preporučujemo da večeras odigrate u minus. Košarkašica Letonije je na prethodne tri utakmice postizala devet, nula i 10 poena, ali smatramo da će večeras usled važnosti utakmice njena minutaža i uloga biti manje, te da će selekcija Srbije uspeti uspešno da je zadrži na učinku manjem od 10 poena.

TOTO FORAJ 7.5+ (kvota 1.90)

U finalu Palakanestra, večeras je na programu šesta utakmica u seriji u kojoj se sastaju Venecija i Trento. Trenutni rezultat u seriji je 3-2 za ekipu Venecije, a titulu šampiona će osvojiti tim koji prvi bude stigao do četiri pobede. Prethodni put, Toto Foraj nas je izneverio, pošto je u neizvesnoj utakmici, za 28 minuta provedenih na terenu, protivniku ubacio samo šest poena. Na četvrtoj i petoj utakmici, iskusni plejmejker je protivniku uspevao da ubaci po 14 poena, pa se nadamo da će i njegov učinak večeras biti bolji.

SONJA PETROVIĆ 16.5+ (kvota 1.85)

Najbolja košarkašica reprezentacije Srbije na prethodne dve utakmice bila je Sonja Petrović. Ona je u drugoj utakmici u grupi, reprezentaciji Francuske ubacila 18 poena, dok je prethodnog dana selekciji Slovenije isporučila 23 poena. Verujemo da će i večeras biti glavno oružje u napadu ekipe Stevana Karadžića, te da će postići bar 17 poena.

Od 17. juna u objektima "MaxBet" kladionice je aktivna nova akcija koju ćeš obožavati. Više o samoj akciji pročitajte OVDE.

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.

Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.