MaxBet TIP: Dva plusa i minus

Izvor: MVP.rs, 14.Mar.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Dva plusa i minus

I danas ćemo se potruditi da vam damo interesantne predloge.

Nakon bogate ponude u prethodnim danima, danas nas nema previše košarkaških mečeva u ponudi. Ipak, uprkos tome danas se u ponudi "MaxBet" kladionice nalazi dovoljan broj košarkaških utakmica, a u specijalu je preko 60 igrača. Mi smo birali ovako:

ŠON KILPETRIK 13.5- (kvota 1.85)

Nakon nekoliko odličnih utakmica, Šon Kilpetrik je ponovo upao u seriju loših utakmica, a na prethodna >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << dva meča je postizao jednocifren broj poena. Večeras Bruklin Netsi gostuju ekipi Oklahome Siti, a mi očekujemo utakmicu u kojoj će Kilpetrik ostati na jednocifrenom učinku, ili bar učinku manjem od 14 poena. Na prethodnom duelu dveju ekipa, košarkaš Netsa je postigao 10 poena.

DŽEF TIG 14.5+ (kvota 1.85)

Večeras Indijana Pejsers gostuje u "Medison Skver Gardenu" ekipi Njujork Niksa. Kako bi pobedili na ovoj utakmici, pored Pola Džordža, raspoložen bi morao biti i Džef Tig. Pejsersi i Niksi su ove sezone odigrali tri utakmice, a Tig je dva puta uspešno prebacio današnju granicu. Verujemo da će i večeras uspeti da postigne bar 15 poena.

KENTAVIJUS KALDVEL-POUP 12.5+ (kvota 1.85)

Na prethodne dve utakmice koje su odigrali Detroit Pistonsi i Klivlend Kavalirsi, Kentavijus Kaldvel-Poup je postizao 15 i 18 poena, pa smatramo da će i večeras uspeti da postigne bar 13 poena. Iako njegov učinak u velikoj meri zavisi od njegovog šuta, smatramo da će večeras biti na svom nivou.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Takođe, ako ste na tiketu ispunili uslov za bonus sada imate i nove pogodnosti. Od sada, uz bonus dobijate i poklon vaučer! Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.