MaxBet TIP: Dva minusa i plus

Izvor: MVP.rs, 24.Apr.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Dva minusa i plus

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala.

I danas će fokus biti na mečevima NBA lige. U najjačoj ligi na svetu se igraju tri utakmice plej ofa, a u popularnom specijalu će kao i uvek biti dovoljno predloga. U ponudi "MaxBet" kladionice se u popularnom specijalu nalazi 33 igrača. Pročitajte naše predloge:

GREG MONRO 13.5+ (kvota 1.70)

Greg Monro je u prethodne četiri utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << bio najkonstantniji igrač Baksa, a protivniku u proseku ubacuje 15.5 poena. Snažni centar je minute dobijao sa klupe, što mu je pomoglo u tome da u periodu dok su Janis Adetokunbo i Kris Midlton na klupi, bude glavna napadačka opcija ekipe. I večeras će Reptorsi verovatno utakmicu početi sa Normanom Pauelom u prvoj postavi, dok će Jonas Valančiunas ponovo sa klupe pokušati da parira upravo Monrou. Ipak, verujemo da će centar Baksa i večeras biti na učinku većem od 14 poena.

METJU DELAVEDOVA 7.5- (kvota 1.85)

Metju Delavedova u ovogodišnjem plej ofu radi posao koji se od njega i očekivao. Dobra odbrana na protivničkim košarkašima i iskustvo koje je stekao u Klivlendu je nešto na šta su u Milvokiju i računali kada su ga doveli. Ipak, od plejmejkera Baksa se očekuje da bude poenter u ekipi, a trener Džejson Kid prednost ipak daje Malkolm Brogdon. Iz tog razloga verujemo da će Delavedova u nešto manjoj minutaži teško doći do učinka od osam ili više poena.

MORIS HARKLS 9.5- (kvota 1.85)

Povratak Jusufa Nurkića u startnu postavu oduzeo je deo minutaže Morisu Harklsu, koji će u narednom periodu teško uspeti da dođe do ozbiljnijih minuta na terenu. Na sve to, čini se da trener Teri Stots više poverenja ima u Evana Tarnera, koji je na prethodnoj utakmici odigrao 40 minuta. Iz tog razloga sumnjamo da će Harkls večeras ostvariti dvocifreni učinak.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Takođe, ako ste na tiketu ispunili uslov za bonus sada imate i nove pogodnosti. Od sada, uz bonus dobijate i poklon vaučer! Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

MaxBet TIP: Superliga i Evroliga

Izvor: MVP.rs, 25.Apr.2017, 15:24

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala...Danas seu ponudi "MaxBet" kladionice nalaze mečevi iz preko 10 košarkaških takmičenja, a izdvajaju se mečevi košarkaške Superlige, Evrolige i naravno NBA lige. U popularnom specijalu, danas...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.