MaxBet TIP: Drugi dan

Izvor: MVP.rs, 13.Apr.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Drugi dan

Danas smo se opredelili za evroligaške igrače.

Danas je drugi dan plej-ofa Evrolige, s tim, što ovoga puta nastupaju preostala dva para: Lokomotiva Kubanj - Barselona Lasa i Laboral Kuća - Panatinaikos. Mi smo se opredelili da pokušamo da pogodimo koliko će trojica igrača iz ovih timova poena postići, više ili manje. Pored toga, kladionice "MaxBet" su obezbedile i klađenje na 10 utakmica NBA lige, kao i utakmice nekih egzotičnih liga poput brazilske, belgijske, češke, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << finske, poljske, argentinske... Takođe, tu su i 48 specijala.

Igrači za koje smo se opredelili su:

Majk Džejms 9.5 + (kvota 1.80)

Ovaj košarkaš Laboral Kuće ima svu slobodu u napadu. Uzima veliki broj šuteva i često ih pogađa. Na kraju krajeva i njegova statistika ove sezone može da bude pozitivan pokazatelj da će protiv Panatinaikosa pogoditi bar 10 poena, jer u proseku postiže 11.1.

Tomaš Satoranski 9.5 - (kvota 1.85)

Barselona Lasa putuje u daleki Krasnodar da odigra svoj duel plej-ofa sa Lokomotivom Kubanj. Da Satoranski neće prebaciti procenjeni broj poena mislimo iz razloga što on nije klasični strelac, a s obzirom da pokriva poziciju plejmejkera, odbrana ruske ekipe će biti fokusirana na njegovu igru i trudiće se da zaustave njegove kreacije.

Eliot Vilijams 14.5 + (kvota 1.80)

Nema puno filozofije oko ove odluke. Prosto, Vilijams je košarkaš od koga sve polazi u napadu u Panatinaikosu. U stanju je da iznudi veliki broj faulova i da većinu svojih poena postigne sa linije za slobodna bacanja. Ako ga i ne "pretuku", on definitvno poseduje napadački arsenal koji može svakom rivalu da ubaci i 20 poena. Da li će biti raspoložen, videćemo.

Kao i do sada, svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od 5 do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbržeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga, na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.