MaxBet TIP: Bogato

Izvor: MVP.rs, 15.Feb.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Bogato

Iskoristite sjajnu ponudu.

Ko je poslušao i ispratio naše savete prethodnog dana stavio je pare u džepu. A, danas je nova šansa za tako nešto. U centru pažnje je NBA liga, gde je na programu čak 14 utakmica. Pored nje, u ponudi "MaxBet"-a je veliki broj drugih takmičenja, a tu su i specijali sa preko 100 igrača.

Mi smo birali ovako:

DETROIT - DALAS 2 (kvota 2.75)

Maveriksi su stabilizovali formu i uhvatili priključak sa ekipama >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << koje se bore za osmo mesto na Zapadu. Kako bi uhvatili voz koji vodi u plej of izabranici Rika Karlajla bi trebalo da dobijaju duele sa timovima kvaliteta sličnog njihovom, poput Pistonsa. Dobra kvota je dodatni plus za stavljanje dvojke na ovu utakmicu.

NIKOLA VUČEVIĆ 13.5+ (kvota 1.70)

Magični su trejdovali Serža Ibaku, pa je crnogorski centar ponovo postao nosilac unutrašnje linije tima sa Floride. Tim sa Floride će naredne noći ugostiti San Antonio, pa verujemo da postizanje 14 ili više poena ne bi trebalo da bude težak zadatak za Nikolu Vučevića.

NIKOLA JOKIĆ 22.5- (kvota 1.85)

Mladi srpski centar se nalazi u sjajnoj formi, ali ga naredne noći očekuju dueli sa sjajnom centarskom linijom Minesote. Verujemo da će zvezda Nagetsa prikazati još jednu sjajnu partiju, ali da će se fokusirati na razigravanje svojih saigrača sa visokog posta, te da neće ubaciti više od 22 poena.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.