Mavrenski:Ne predajemo se unapred

Izvor: B92, 05.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mavrenski:"Ne predajemo se unapred"



Košarkaši Vojvodine Srbijagas počeli su takmičenje u Super ligi pobedom nad Mašincem. Sledi gostovanje u Beogradu i okršaj sa aktuelnim šampionom Partizanom. Novosađani su svesni ko je favorit u ovom duelu, ali poručuju da u prestonicu neće otići sa belom zastavom.

"Crno - belima prepuštamo ulogu favorita, jer su odlična ekipa i to su ove sezone mnogo puta pokazali. Naši aduti su umor Beograđana i njihovo eventualno opuštanje. Ukoliko nam se pruži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šansa, nema sumnje da ćemo je iskorisiti ne bi li napravili iznenađenje", rekao je Ivica Mavrenski, v.d. šefa stručnog štaba KK Vojvodina Srbijagas.

U sastavu "skakavaca" sigurno neće biti Golubovića i Bošnjaka, a pod znakom pitanja je i nastup kapitena Ivana Ivanovića.

"Od kako sam stigao u Vojvodinu Srbijagas željno čekam Super ligu i mečeve sa najboljim srpskim ekipama. Protiv Partizana nema predaje. Jasno nam je da ćemo u subotu morati da odigramo bolje nego protiv Mašinca, jer smo svesni da će Partizan iskoristiti sve naše greške", izjavio je Ištvan Nemet, bek crveno – belih.

Utakmica KK Partizan - KK Vojvodina Srbijagas igra se u subotu 7.aprila od 19:30 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.