Izvor: MVP.rs, 24.Feb.2017, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maveriksi otpustili Vilijamsa

Iskusni plejmejker će u narednim danima saznati svoju sudbinu.

Pokušavali su Dalas Maveriksi u prethodnim danima da trejduju Derona Vilijamsa, ali se čini da zainteresovanih ekipa nije bilo. Nakon što su u razmeni sa Filadelfijom angažovali Nerlensa Noela odlučili su da otpuste  iskusnog plejmejkera, te da se oslone na mlade snage u vidu Jogija Ferela i Seta Karija.

U narednim danima će se znati više o sudbini iskusnog košarkaša, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << a već sada u NBA ligi kruže priče da su Klivlend Kavalirsi najzainteresovaniji za njegove usluge. Na 40 utakmica, koliko je odigrao u tekućoj sezoni, Vilijams je prosečno beležio 13.1 poena, 6.9 asistencija i 2.6 skokova za 29.3 minuta.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.