Maveriksi jači za Stodemajera

Izvor: MVP.rs, 19.Feb.2015, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maveriksi jači za Stodemajera

Iskusni krilni centar će do kraja sezone igrati za ekipu Dalasa.

Dalas Maveriksi i ove sezone imaju tim koji bi uz malo sreće mogao stići do nove šampionske titule. Dolazak Ražona Ronda rešio je pitanje plejmejkera ekipe, ali su u trejdu Maveriksi ostali deficitarni na unutrašnjim pozicijama. Taj nedostatak će pokušati da nadomeste sa Amareom Stodemajerom (32, 208), koji je sa ekipom potpisao ugovor do kraja sezone.

Iskusni košarkaš je pre par >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << dana postao slobodan igrač, a pretpostavljalo se da će mu nova destinacija biti Teksas i ekipa Maveriksa.

"Presrećan sam što sam postao član jedne ovako uspešne ekipe. Fenomenalan je osećaj da budem saigrač sa Dirkom Novickim, Tajsonom Čendlerom i ostalim velikim imenima, a ja ću dati sve od sebe da osvojimo novu titulu", izjavio je Stodemajer.

U dosadašnjem delu sezone, Stodemajer je dok je nastupao za Nikse u proseku postizao 12 poena, uz šest skokova, za 24 minuta provedena na terenu.

(foto: NBA.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.