Mauri pomilovan, vraća se za derbi

Izvor: B92, 10.Jan.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mauri pomilovan, vraća se za derbi

Italijanski sud za arbitražu u sportu smanjio je suspeniju zbog nameštanja mečeva kapitenu Lacija Stefanu Mauriju sa devet na šest meseci,

Italijan je u najpre avgustu bio kažnjen sa šest meseci, da bi ta kazna bila povećana na devet. Novom odlukom on sledećeg meseca moći da se vrati na teren.

On je procesuiran zbog neprijavljivanja da je utakmica Serije A između Lečea i Lacija u maju 2011. godine nemeštena. Od tada je više od 50 osoba uhapšeno zbog malverzacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u fudbalu.

Sud za arbitražu u sportu je treća i poslednja instanca za žalbe u italijanskom sportskom pravosudju, koje će ove godine biti reformisano, a Mauri će moći da se vrati fudbalu već 9. februara, u gradskom derbiju sa Romom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mauriju smanjena kazna, uskoro na terenu

Izvor: Mondo, 10.Jan.2014

Italijanski sud za arbitražu u sportu smanjio je suspenziju zbog nameštanja mečeva kapitenu Lacija sa devet na šest..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.