Matović: Protiv Napretka ozbiljno od početka

Izvor: B92, 12.Okt.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matović: Protiv Napretka ozbiljno od početka

Košarkaš Novog Pazara Stefan Matović rekao je da njegova ekipa mora da zaigra ozbiljno od početka protiv gostujućeg Napretka iz Aleksinca.

Reč je o utakmici drugog kola Košarkaške lige Srbije (KLS).

"Posle slabe poslednje četvrtine i poraza na Zlatiboru, imamo ovosezonski prvenstveni debi na našem terenu. Napredak je novajlija u eliti, ali imaju hemiju. Pojačali su se, a predvodi ih iskusni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Slaviša Bogavac. Moramo biti ozbiljni od starta", rekao je Matović.

Novi Pazar je u prvom kolu KLS izgubio na Zlatiboru sa 82:105, dok je Napredak u Alaksincu slavio protiv Beograda sa 77:55.

"Imamo širi 'roster' i 10 ili 11 igrača sličnog kvaliteta, gde uvek neko odskoči. To je naša prednost. Kasnije smo skupili, ali ulazimo polako u ritam. Nadam se i da nam je posle pobede nad Splitom (92:85) u ABA 2 ligi poraslo samopouzdanje", ocenio je Matović.

Novi Pazar i Napredak igraće sutra od 18 časova u dvorani Pendik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Napredak u drugom kolu KLS-a danas protiv Novog Pazara

Izvor: Aleksinac.net, 13.Okt.2019, 13:44

Novi Pazar je u prvom kolu KLS izgubio na Zlatiboru sa 82:105, dok je Napredak u Alaksincu slavio protiv Beograda sa 77:55...Košarkaš Novog Pazara Stefan Matović je u intervjuu za B92 rekao da njegova ekipa mora da zaigra ozbiljno od početka protiv gostujućeg Napretka iz Aleksinca...Reč je o utakmici...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.