Matip zvanično na Enfildu

Izvor: RTS, 04.Jul.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matip zvanično na Enfildu

Dosadašnji fudbaler Šalkea Žoel Matip i zvanično je danas postao član Liverpula, objavljeno je na sajtu slavnog engleskog kluba.

Kamerunski defanzivac ranije je dogovorio transfer na Enfild, ali je čekao istek ugovora sa Šalkeom, tako da je na Enfild stigao kao slobodan igrač i potpisao ugovor na četiri godine.
Matip će se saigračima i pripremama za novu sezonu pridružiti u subotu, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je menadžer Jirgen Klop zakazao prozivku.
Kamerunac je ponikao u Šalkeu i za prvi tim kluba iz Gelzenkirhena odigrao 259 utakmica i postigao 23 gola. Matip je rođen u Nemačkoj, ali je reprezentativac Kameruna, za koji je nastupio u 27 mečeva i positgao jedan pogodak.
Sa Šalkeom ima osvojen Kup i Superkup Nemačke.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.