Matiću sa 3 na 2, Čelsi besan na FA

Izvor: B92, 24.Feb.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matiću sa 3 na 2, Čelsi besan na FA

Fudbalska asocijacija Engleske delimično je uvažila žalbu Čelsija na suspenziju Nemanje Matića.

“Upravni odbor Čelsija ekstremno je razočaran i frustriran odlukom Regulatorne komisije FA da ne smanji kaznu Nemanju Matiću koliko je to maksimalno dozvoljeno pravilima“, navodi se na zvaničnom sajtu ’Plavaca’ nakon što je kazna srpskom fudbaleru smanjena sa tri na dve utakmice neigranja.

Matić je suspendovan jer je na meču sa Burnlijem odgurnuo Ešlija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barnsa, pošto mu je ovaj prethodno umalo slomio nogu neopreznim startom. Zato će on propustiti finale Liga kupa sa Totenhemom i meč Premijer lige sa Vest Hemom.

Klub još čeka obrazloženje FA u pisanoj formi, a na sajtu je istaknuto da je Matićev postupak naišao na razumevanje celokupne javnosti.

“Mišljenje Čelsija kao kluba jeste da sudije i fudbalski zvaničnici moraju više da urade kako bi zaštitili igrače od opasnih startova“, navodi se na sajtu kluba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matiću ublažena kazna

Izvor: Sportal.rs, 24.Feb.2015

Nemanja Matić će pauzirati dve umesto tri utakmice, saopštila je Fudbalska asocijacija Engleske (FA), prenosi Bi Bi Si. Vezni igrač Čelsija kažnjen je zbog reakcije posle oštrog starta fudbalera Barnlija Ešlija Barnsa. Matić će nakon umanjenja kazne propustiti utakmicu Liga kupa sa Totenhemom,...

Nastavak na Sportal.rs...

Matiću smanjena suspenzija

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2015

LONDON - Fudbalski savez Engleske (FA) djelimično je danas uvažio žalbu Čelsija i njegovom prvotimcu Nemanji Matiću smanjio suspenziju sa tri na dvije utakmice..."Upravni odbor Čelsija izuzetno je razočaran i frustriran odlukom Regularorne komisije FA da Matiću ne smanji suspenziju u najvećoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.