Matić zaplakao posle ponižavajućeg poraza: U suzama otrčao krug oko terena da bi ispoštovao navijače(VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić zaplakao posle ponižavajućeg poraza: U suzama otrčao krug oko terena da bi ispoštovao navijače(VIDEO)

Igrači Utrehta tešili srpskog igrača u tunelu

NAC Breda je u ozbiljnom problemu, devet utakmica ne znaju za pobedu, a zabeležili su težak poraz –četvrti vezani - kod kuće protiv Utrehta 1:5, a poniženje na domaćem terenu je najteže palo srpskom igraču Urošu Matiću.

On je zajedno sa Erik Falkenburgom jedini ostao na terenu posle kraja meča, i dok su svi ostali igrači već bili u svlačionici, Matić je otrčao krug oko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrališta kako bi se zahvalio navijačima, a na kraju nije mogao da zadrži suze.

„Ovo je teško za sve, ne znam šta da kažem o ovoj utakmici. Svako se bori za ovaj klub. Mogu samo da obećam da će svi iz NAC-a da se bore kako bi kao pobednici izašli iz bitke, navijači to zaslužuju“, rekao je Matić.

Mlađi Matić je objasnio zašto se odlučio da pozdravi pristalice Brede posle teškog poraza.

„Pokazao sam navijačima da su nas podržali strahovito. Kada vidim takvu podršku posle poraza od 1:5...Ne znam šta da kažem. Moramo da izvadimo glave iz džepova i da se borimo, nadam se da ćemo opstati u Erediviziji“, rekao je Matić.

Na kraju su i igrači Utrehta morali da teše srpskog fudbalera.



(FOTO: screenshot youtube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.