Matić se oglasio posle poteza koji je uzdrmao Britaniju

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2018, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić se oglasio posle poteza koji je uzdrmao Britaniju

Nemanja Matić izazvao je lavinu komentara posle poteza na meču protiv Bornmuta. Kako tradicija nalaže, u prvoj nedelji novembra u znak sećanja na žrtve u Prvom svetskom ratu igrači nose cvet maka, ali to nije uradio i srpski reprezentativac.

Odmah posle cele priče, oglasio se i sam Matić na Instagramu.

- U potpunosti razumem zašto treba nositi cvet maka i poštujem svakog ko uradi to, takođe saosećam se sa svima koji su izgubili nekog bliskog. Međutim, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mene to predstavlja napad koji sam preživeo kad sam imao 12 godina I kad je moja država bombardovana 1999. godine. Iako to nisam ranije radio, sad osećam potrebu da ne nosim mak na dresu. Ne želim da pokopam nikoga ko je nosio cvet maka niti želim da uvredim nikoga u Britaniji, ali svi smo proizvod sopstvenog vaspitanja i ovo je moj lični izbor. Nadam se da su svi razumeli moj razlog, tako da sad mogu da se koncentrišem na igre u klubu – napisao je Matić na Instagramu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.