Matić dobio društvo, Đuričić potpisao za Benfiku

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić dobio društvo, Đuričić potpisao za Benfiku

Filip Đuričić će od naredne sezone nastupati za portugalsku Benfiku, saopšteno je na sajtu holandskog Herevena.
(FOTO: Herenven)
Đuričić je sa Herevenom imao još jednu godinu ugovora, ali je ipak pristao da pređe u Benfiku, koja će nastupati u finalu Lige Evrope.
Srpski fudbaler u holandski klub prešao 2010. godine iz Radničkog iz Obrenovca, a za holandsku ekipu je postigao je 20 golova na 98 mečeva.
Direktor Herevena Johan Hansma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rekao je da žali zbog odlaska Đuričića, ali da je to sjajno i za njega i za klub:
Kao navijači žalimo zbog odlaska, jer nam je pružio dosta lepih trenutaka, ali on je spreman za novi korak u karijeri i zato smo mu dozvolili da ide. Lepo je i za klub, kao i za njega što prelazi u jedan tako veliki evropski klub.
Na zvaničnom sajtu kluba nisu objavljeni detalji ugovora.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đuričić u Benfiki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2013

Srpski fudbaler Filip Đuričić od naredne sezone nastupaće za portugalsku Benfiku, saopšteno je danas na sajtu holandskog kluba Hereven.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Đuričić definitivno od naredne sezone u Benfiki

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2013

Srpski fudbaler Filip Đuričić od naredne sezone nastupaće za portugalsku Benfiku, saopšteno je danas na sajtu holandskog kluba Herenven...Seli u Lisabon - Filip Đuričić.. ..Đuričić je sa Herenvenom imao još jednu godinu ugovora, ali je ipak pristao da pređe u Benfiku, koja će nastupati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Micov: Zvezda neće imati problema oko plasmana u Evroligu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2013, 15:21

Posle osvajanja 20. titule prvaka Rusije, plasmana na fajnal–for Evrolige i četvrtfinala VTB lige, pred igračima CSKA je verovatno prvi slobodan vikend još od početka sezone.. (FOTO: N. Negovanović). Vladimir Micov, član Armejaca, i jedan iz četvoročlane srpske kolonije koja nastupa u dresu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.